Despre mine

Foarte multe lucruri de spus despre mine, nu sunt. Dacă ar fi să mă descriu în doar câteva cuvinte, acestea ar fi: soție, mamă, scriitoare freelancer.

Lucrez ca și scriitoare de conținut, din august 2013. Deși am simțit și înainte dorința de a face ceva deosebit, abia când am început să scriu articole și conținut web, am descoperit că pot să o fac. Am învățat, de atunci, că nu este ușor să folosești cuvintele, și că fiecare paragraf scris este o provocare.

În prezent, scriu în special în limba engleză, clienții mei fiind din diverse părți ale lumii. Cu timpul, mi-am extins aria, astfel că de la simple articole scrise la comandă, am ajuns să scriu conținut pentru site-uri, postări de blog și descrieri de produse.

De-a lungul timpului, diverse persoane mi-au spus că am un talent deosebit la scris, și m-au încurajat să încerc să scriu și din pasiune, nu doar la comandă. Așa se face că am început să îmi adun gândurile, și să le aștern pe hârtie (materială sau virtuală).

Și iată că primele poezii au început să prindă contur. Iar acum, am decis că este timpul să le împart cu voi, celor care vă place să citiți.

Sper să vă placă ceea ce scriu. Totul este parte din sufletul meu, pe care mi-l deschid de acum în fața voastră.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: