Ziua perfectă începe cu Hurom

Deschid ochii. După ce închei ritualul de după trezire, pornesc spre bucătărie. De îndată ce deschid ușa, un zâmbet larg, de fericire, îmi acaparează fața. Imaginea care îmi apare în fața ochilor este „vinovată” pentru zâmbetul meu de dimineață: noul storcător Hurom H-Ai One Stop, așezat cuminte pe blatul meu de bucătărie. De când a apărut acest storcător de la Hurom în casa noastră, diminețile sunt cât se poate de frumoase și de sănătoase.

În timp ce prepar smoothie-urile pentru micul dejun, îmi amintesc cum arătau diminețile noastre de dinainte de Hurom H-Ai One Stop. Eu îmi beam cafeaua, fără să mănânc nimic nici înainte, nici după, Denisa rareori cerea micul-dejun, iar Norbi nici nu voia să audă despre așa ceva.

De când noul storcător prin presare la rece, Hurom a ajuns în bucătăria noastră, toți trei ne bucurăm de un mic dejun sănătos. Îmi place să îl folosesc pentru prepararea smoothie-urilor, care sunt și delicioase, și sănătoase. Iar atunci când sunt singură, îmi iau smoothie-ul și merg în locul meu preferat din casă: biblioteca! Așezată comod în fotoliu, cu o carte bună în mână și smoothie-ul pe măsuța de cafea, este modul perfect de a începe ziua.

De ce noul Hurom H-Ai One Stop nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie

Hurom H-Ai One Stop este un aparat multifuncțional, primul din istorie care să aibă un sistem dual de alimentare. Acest storcător prin presare la rece, Hurom are o gură de alimentare clasică și o gură mare de alimentare, care este prevăzută cu un set de cuțite antrenate de motor. Cuțitele din gura mare de alimentare se învârt cu 23 de rotații pe minut, fapt ce ajută la mărunțirea ingredientelor, iar apoi alimentează automat ansamblul de procesare.

hurom-h-ai-2.jpg

Denisa m-a întrebat odată de ce toate mâncărurile mele ies bune, iar eu i-am spus că adaug în toate un ingredient secret: dragostea. Iar ca să mă țin de cuvânt, folosesc gura de alimentare clasică a aparatului Hurom H-Ai One Stop, care îmi permite să particip activ la procesarea sucului 100% natural pe care îl prepar pentru familia mea. Totuși, sunt și zile în care micul dejun se prepară pe fugă. În astfel de zile, apelez la gura mare de alimentare, care determină aparatul să gestioneze singur întregul proces de stoarcere.

Chiar dacă nu am fost adepții unui stil de viață sănătos, cu noul storcător prin presare la rece, Hurom ne este imposibil să ignorăm deliciile sănătoase pe care acesta le prepară. Aparatul are o viteză de procesare de 60 de rotații pe minut și prepară sucuri prin presare la rece. Sucurile astfel rezultate sunt sănătoase, păstrează culoarea și gustul ingredientelor din care au fost preparate, sunt perfect omogenizate și au un conținut ridicat de fito-nutrienți.

În plus față de cele două guri de alimentare, aparatul este prevăzut și cu un recipient pentru colectarea resturilor evacuate. Astfel, storcătorul de la Hurom este ideal și pentru o bucătărie mai mică, el economisind spațiu. Alte avantaje ale acestui aparat sunt ergonomia excelentă dată de designul lui, performanțele de vârf pe care le oferă utilizatorilor, silențiozitatea și consumul minim de energie.

O zi perfectă începe și se încheie cu Hurom H-Ai One Stop

Hurom H-Ai One Stop este un accesoriu de nelipsit din orice bucătărie, mai ales din acelea ale persoanelor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos. Preparatele obținute cu ajutorul acestui aparat au cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime decât cele obținute cu alte storcătoare.

Pe lângă avantajul de a crea preparate sănătoase, acest aparat de la Hurom îmi permite să obțin diverse preparate, precum supe, smoothie-uri și înghețată. Am în plan chiar să îi ofer unul cadou surorii mele, pentru a-i face zilele mai ușoare, după ce va apărea bebelușul în viața ei. Cu siguranță se va bucura de utilitatea acestui storcător, pe care îl va putea utiliza pentru a prepara hrana bebelușului.

logo-hurom_1504190816

Preparatul nostru preferat rămâne smoothie-ul. Am găsit câteva rețete interesante pe internet, dar una o am de la o veche prietenă și este rețeta mea preferată. V-o spun și vouă, poate vă va fi de folos. Eu una abia am așteptat să am un storcător performant, pe care să îl pot folosi pentru a prepara deliciosul smoothie, iar modelul Hurom H-Ai One Stop este perfect pentru asta.

Smoothie-ul nostru cel de toate zilele

Cum vă spuneam, avem smoothie-ul preferat, pe care îl prepar cât de des pot pentru micul dejun. Adaug ingredientele în Hurom H-Ai One Stop și în scurt timp, avem o savuroasă băutură sățioasă:

  • o banană
  • câteva căpșuni
  • lapte sau iaurt
  • miere
  • musli

Iată cum diminețile noastre încep perfect, cu ajutorul noului aparat de la Hurom.

 

 

Articolul a fost scris pentru cea de-a 25-a probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

Disclaimer: Fotografiile aparțin sponsorului Hurom.

*Articolul este ficțiune.

5 thoughts on “Ziua perfectă începe cu Hurom

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: