Cu multă creativitate, te bucuri de profitabilitate!

Sunt cititoare, dar știi bine,

și semnele de carte mult îmi plac.

Cu un gravator laser lângă mine,

semne minunate aș putea să fac.

În forme diverse, cu multe modele,

semnele de carte n-ar fi doar ale mele.

Să le vând altor cititori aș putea

și, astfel, toată lumea s-ar bucura.

Decorațiuni din hârtie mi-ar place să realizez,

dar fără talent și răbdare,

creativitatea șansă nu are!

Însă cu un gravator laser, mă specializez

și încep să creez decorațiuni minunate.

Uite cum visul devine realitate!

Cărți de vizită, origami, invitații,

pentru orice aș oferi soluții!

Adeseori, m-am gândit ce aș putea să fac pentru a reuși să realizez profit din hobby-urile mele. Într-adevăr, atunci când îți place să citești și să scrii, dar tot sub formă de hobby, nu prea ai multe oportunități. Dar, în momentul în care realizezi că hârtia este unul dintre materialele cele mai versatile, îți dai seama că poți să îmbini de minune creativitatea cu profitabilitatea. Desigur, pentru a face profit din hobby-urile mele, am nevoie de un gravator laser.

Gravator laser Bodor – primul pas spre un vis împlinit

Pentru a-mi aduce visul la realitate și a transforma pasiunile și creativitatea mea în ceva profitabil, am nevoie de un gravator laser Bodor. Am ales modelul BCL-0503MU, de la Colop România, deoarece este ideal pentru nevoile mele, fiind un gravator laser de dimensiuni mici, astfel că poate fi utilizat chiar și pe birou sau pe o masă. În plus, m-a atras faptul că acest gravator laser Bodor are inclusă o tehnologie Wi-Fi, ceea ce înseamnă că pot spune „Adio!” cablurilor atârnând de pe birou, agățate la laptop. Acest model de gravator laser are o suprafață de lucru de doar 50×30 cm, adică este ideal pentru prelucrarea unor obiecte de dimensiuni medii și mici. Așadar, este perfect pentru ceea ce îmi doresc eu să creez.

bcl-0503mu-1

Chiar dacă planul meu presupune, în principal, utilizarea hârtiei și a cartonului, voi putea realiza și obiecte din lemn sau metal. Asta deoarece acest gravator Bodor are o masă de lucru care poate urca și coborî 15 centimetri, pentru a permite introducerea în gravator a unor obiecte înalte.

Un alt avantaj al acestui gravator ales de mine este capacul din plexiglass, care închide incinta de lucru, oferind, în același timp, o vedere bună pe perioada lucrului. Tehnologia avansată utilizată la realizarea acestui gravator laser permite continuarea lucrărilor chiar și după o pană de curent sau o avarie electrică. În plus, gravatorul este prevăzut cu un pointer roșu coaxial, care asigură poziționarea perfectă la începutul lucrului, astfel, că realizează o gravură exactă.

Cu un gravator laser Bodor, realizez toate creațiile la care am visat

Ador să citesc, dar la fel de mult cât iubesc cărțile, iubesc și semnele de carte. Îmi place să am semne de carte cât mai diferite și folosesc de fiecare dată un alt semn, atunci când citesc o nouă carte. Știu că această pasiune nu o am doar eu și sunt mulți alți cititori care adoră semnele de carte diverse. De aceea, cu un gravator laser aș putea confecționa modele de semne de carte cu adevărat inedite. Gravatorul îmi permite nu doar gravarea, ci și tăierea diverselor modele în materialele alese de mine.

44427070_388295701710365_3162361287350943744_n

Desigur că fiecare semn de carte realizat mi-ar plăcea, dar pentru a-mi transforma creativitatea în profitabilitate, ar trebui să le comercializez. Nicio problemă, întrucât sunt sigură că mulți cititori ar aprecia semnele de carte unicat, iar un gravator laser mi-ar oferi posibilitatea de a crea modele unice, originale și chiar personalizate.

Odată ce îmi propun să comercializez creații din hârtie, nu pot să mă opresc doar la semne de carte. De aceea, îmi voi extinde aria de interes și spre alte domenii, realizând invitații de tot soiul, cărți de vizită și chiar obiecte de tip origami. Și, cum întotdeauna am admirat diversele decorațiuni realizate din hârtie, acum este momentul să mă apuc și eu serios de treabă. Cu noul meu gravator laser de la Colop România, voi realiza o serie de decorațiuni din hârtie, perfecte pentru a oferi un aspect artistic oricărei încăperi.

Abia aștept să mă apuc de treabă și sper ca noile mele creații să bucure clienții!

Acest articol a fost scris pentru a opta probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

Disclaimer: Fotografiile sunt de la Colop România și din arhiva personală.

18 thoughts on “Cu multă creativitate, te bucuri de profitabilitate!

Add yours

  1. Misto! Sunt antitalent la desen, niciodata n-am putut sa creez semne de carte handmade. Dar cu aparatul asta stau altfel lucrurile, din cate vad.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: