Review Produse Forever Living

Sigur v-ați gândit și voi, măcar o dată, cum ar fi să aveți un stil de viață sănătos. I-ați văzut pe unii și alții urmând o anumită rutină și v-ați întrebat cum ar fi să faceți și voi la fel. Dar ce v-a oprit până acum să încercați? Știu, probabil, ca și mine, veți răspunde că banii. Dar dacă vă gândiți puțin mai bine, veți ajunge la concluzia că nu acesta este răspunsul corect. Eu aș miza pe comoditate și teama de nou… sau poate chiar o combinație între cele două.

Așa am fost și eu. Admiram stilul de viață al altora și mă gândeam cât de bine trebuie să fie să te simți mereu energic și plin de viață. La un moment-dat, însă, mi-am propus să încerc și eu. Așa am început să folosesc produsele Forever Living Products.

Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

Știam că gelul cu aloe este produsul de bază al companiei Forever, așadar era primul produs pe care trebuia să îl încerc. Însă aveam nevoie de un gel pe care să îl pot administra și fetiței mele, așa că am ales Forever Aloe Berry Nectar. În cazul meu, gelul a avut ca efect oferirea de energie și bunăstare. De când îl folosesc, mă simt mai bine, ca stare generală.

Chiar înainte de a lua acest nectar, fetița mea a fost foarte răcită. A luat tratament, inclusiv antibiotice, dar tot nu se vindecase complet. Iar din cauza răcelii, își pierduse complet pofta de mâncare. Dacă sunteți părinți, sigur cunoașteți sentimentul de disperare care te cuprinde când copilul tău nu mănâncă. Eu devenisem deja disperată peste limitele acceptabile, cu toate că știam motivul pentru care refuza mâncarea. După ce am început să îi dau Forever Aloe Berry Nectar, pofta de mâncare i-a revenit ca prin minune și starea ei generală s-a îmbunătățit.

Forever Aloe Lips

Forever Aloe Lips nu îmi era tocmai străin, întrucât l-am mai folosit și înainte. Deși apare drept balsam de buze, pentru mine este un fel de produs-minune-multifuncțional. Poate fi folosit pentru orice captură a pielii, zgârietută sau mușcătură de insecte.

Vă spuneam că fetița mea era răcită când am primit produsele. Deși are 6 ani, nu îmi amintesc să fi avut vreodată o asemenea rană sub nas, din cauza răcelii. Am încercat cu toate cremele și soluțiile posibile, dar degeaba. Cum am primit Forever Aloe Lips, am pus puțin pe deget și am dat pe rană. Surpriză! Până a doua zi, nici urmă de rană sau roșeață sub nas. Secretul pentru a putea folosi Aloe Lips oriunde este sa nu îl aplicați direct. În aceeași zi, i-a apărut o mușcătură de insectă pe față și o deranja foarte tare. Am dat din nou cu balsamul și gata: problemă rezolvată!

Forever Aloe Ever-Shield

Până acum, nu am reușit să găsesc un deodorant bun și care să îmi placă. Să miroasă frumos, fără a fi prea puternic și să fie eficient împotriva transpirației. Recunosc, poate dintre toate cele 3 produse de până acum, în privința deodorantului am fost mai sceptică. Și tot deodorantul m-a surprins cel mai mult. Este extrem de eficient și are un miros foarte plăcut!

Abia aștept să încerc și alte produse Forever. Deja știu ce am de gând să comand, pentru că știu care aspecte ale sănătății mele și a familiei necesită o atenție deosebită. Voi ați decis ce vă doriți? Dacă da, nu ezitați să mă contactați! 😊

Advertisements

13 thoughts on “Review Produse Forever Living

Add yours

 1. Eu am pasta lor de dinti, e foarte faina, trebuie neaparat sa o incerci. Una ma tine 4 luni 🙂 Am avut si eu deodorantul in facultate si tin minte ca nu-l mai suportam ca nu se mai termina 🙂 Trebuie sa-l incerc din nou. Gel aloe am incercat pe cel clasic, in bidon galben. Am consumat 3 bidoane unul dupa celalalt, dar sincer nu am observat nicio imbunstatire la nivel digestiv – motivul pentru care l-am achizitionat. Si ceaiul, ceaiul e bestial. E cel mai bun ceai pe care l-am baut vreodata ❤ Multumim pentru impresii!

  Liked by 1 person

  1. Cu drag! Voi tine cont si de recomandarile tale, iti multumesc! ❤ Ceaiul trebuie neaparat sa il incerc, eu sunt innebunita dupa ceai!

   Like

 2. E adevărat ce spui (Y) Eu am folosit deodorantul, balsamul de buze și geul Forever Freedom (pentru oase), precum și gelul de Aloe clasic. Pe lângă acestea, am mai folosit și Aloe First (un produs foarte bun și multi-uz), unele din creme, cea pe bază de propolis și mai ales Heat Lotion (pentru dureri), pasta de dinți, ceaiul, garlic-ul (pt. paraziți intestinali) și unele minerale și vitamine (cele pt. copii pt. fiica mea). Produsele merită folosite, pentru că au negreșit efecte benefice asupra organismului.

  Liked by 2 people

  1. De la articolul asta, am mai folosit si noi si alte produse. Aloe Propolis Creme e momentan “favoritul” si la noi si la bunica mea, este chiar eficient. Forever Kids folosesc si eu la fetita mea, iar sotul ia vitaminele Daily.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: