Cu un pas mai aproape de a-mi îndeplini dorințele

Cei care mă cunosc mai bine știu că anul 2017 a fost un an destul de greu pentru mine – și nu numai anul 2017, ci ultimii câțiva ani. Da, sunt fericită alături de familie, am o familie frumoasă, de care sunt tare mândră. Dar în ceea ce privește capitolul sănătate, lucrurile nu au fost tocmai roz în ultimii ani. Nici la capitolul timp liber nu am excelat.

Și uite așa, când anul 2017 era aproape de final, am văzut undeva în online ideea unei planșe a dorințelor. În momentul acela, mi-am zis că poate ar fi timpul, la cei aproape 30 de ani de viață, să îmi setez și eu niște scopuri pentru anul 2018. Nu am început niciodată anul cu rezoluții, nu mi-am notat dorințele pe hârtiuțe și bilețele, nu am aprins lumânări în semn de ritual pentru un an mai bun, nimic din toate astea…

Dar m-am întrebat: „Oare nu aș fi mai motivată să fac din anul 2018 un an mai bun, dacă mi-aș seta niște țeluri?”. Și mi-am zis că nu am nimic de pierdut. Așa s-a născut planșa mea de dorințe. Ce cuprinde nu cred că e greu de imaginat: sănătate, stabilitate financiară, mai mult timp cu familia, mai mult timp petrecut în aer liber și călătorii.

Poate e repede să mă pronunț, dar dorințele mele au început să se transforme, încet-încet, în realitate.

Partener Forever Living – pasul meu spre îndeplinirea dorințelor

Înainte de orice, sunt mamă. Iar în calitate de mamă-modernă (pentru că îmi place să cred că, în ciuda ideilor mele tradiționaliste, sunt o mamă modernă), e normal să fac parte din tot soiul de grupuri și grupulețe de pe Facebook. Iar într-unul dintre grupurile de mămici din care fac parte, cineva întreba de un loc de muncă. Nu i s-a oferit răspunsul așteptat, poate, dar eu am primit atunci un răspuns.

Am văzut atunci cum o persoană încuraja ideea unei afaceri cu Forever. Fără să stau prea mult pe gânduri, i-am scris și am cerut detalii. Nu dați cu pietre! Și eu am fost sceptică dintotdeauna cu privire la astfel de afaceri. Dar Cristina a avut răbdare, mi-a explicat și a răspuns la toate întrebările mele – care nu au fost deloc puține!

Ceea ce îmi prezenta Cristina, s-a transformat brusc în mintea mea într-o oportunitate venită ca răspuns la dorințele mele pentru 2018. Forever este pentru mine o oportunitate de a mă bucura de sănătatea după care am tânjit tot anul trecut. Este o oportunitate de a recâștiga energia și pofta de viață, pe care nici nu știu când le-am pierdut, undeva pe drumul către ziua de azi. Dar pe lângă acestea, reprezintă și o potențială sursă suplimentară de venit.

Și, acum, sincer, cum să refuz o asemenea oportunitate? M-am gândit bine și am decis că nimic nu e întâmplător. De ce spun asta? Pentru că mi s-au mai oferit șanse de acest gen, cu Forever și alte firme asemănătoare, dar de fiecare dată, le-am respins sau le-am ignorat, pur și simplu. Însă de această dată, am simțit că acesta e răspunsul pe care îl căutam. Am simțit că Forever este ceea ce mă va ajuta să bifez măcar o bună parte din dorințele de pe planșa mea pentru 2018.

Așa s-a făcut că, aproape la începutul anului 2018, în 3 februarie, am devenit, oficial, partener Forever Living. Mulțumesc, Cristina!

Advertisements

23 thoughts on “Cu un pas mai aproape de a-mi îndeplini dorințele

Add yours

  1. Multă baftă îți doresc Eva. Uite că mai avem ceva în comun… Forever Living. Și eu sunt partener de prin 2006, din vremuri vechi străvechi, dar momentan sunt inactivă de cam de multișor… 😦 Au produse bune și merită încercate și folosite. Sănătatea e pe primul loc, că restul le facem noi pe toate dacă avem sănătate.

    Liked by 1 person

    1. Iti multumesc! Si eu sunt destul de inactiva, inca nu mi-am gasit energia necesara sa ma dedic mai mult acolo. Produsele lor imi plac si mie foarte mult, folosim deja cateva.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: