Top 5 serii cărora le aștept continuarea

Se pare că am prins gustul topurilor de sfârșit de an. Așa cum am mai spus, anul acesta am citit în mare parte autori români. Am avut parte de câteva surprize chiar foarte plăcute citind cărțile lor. Am citit mulți autori debutanți, dar care m-au surprins în mod plăcut. Dacă într-un alt articol v-am vorbit despre autorii preferați (sau cel puțin, o parte din ei) de până acum, de această dată, o să vă spun care sunt seriile pe care le-am citit în 2017 și a căror continuare o aștept cu nerăbdare. Ordinea este aceea în care le-am citit.

  1. „Ultimul avanpost” – Lavinia Călina

Seria Laviniei a fost încă de la început una dintre preferatele mele. A reușit să creeze o intrigă atât de captivantă și cu un iz atât de realist, încât mi-e imposibil să nu îmi doresc să aflu și deznodământul poveștii. Până apare și al patrulea volum, puteți citi recenziile primelor trei:

  1. „Nu te împiedica de mine, te implor!” – Georgiana Vâju

Georgiana a creat o poveste pe cât de simplă, pe atât de captivantă. Dacă în primul volum, a fost destul de blândă cu personajele și acțiunea, în al doilea volum ne-a dat acțiune din plin și a adus răsturnări de situație care să ne țină prinși în poveste. Abia aștept să văd cum se vor rezolva lucrurile pentru Ana și Iv. Până atunci, vă las aici recenziile primelor două volume:

  1. „Ephialte” – Cristinne C.C.

Deși am citit multe cărți fantasy în 2017, povestea pe care Cristinne a creat-o este cu adevărat originală. Asta deoarece Cristinne a renunțat la vrăjitoare, vampiri și vârcolaci și a creat ea noi creaturi de domeniul fantasticului. Sunt curioasă cum vor evolua lucrurile pentru personajele seriei. Dacă încă nu știți despre ce este vorba, vă invit să citiți recenzia:

  1. „Pași în trecut” – Lina Moacă

Cartea Linei a fost o adevărata plăcere literară. Stilul ei unic de a crea o poveste, modul în care este scrisă cartea, totul m-a impresionat. A fost una dintre cărțile pe care nu pot să spun că doar am citit-o, ci am trăit-o la intensitate maximă. Nu pot să vă spun ce bucurie am simțit când am aflat că va urma încă un volum. Până atunci, aveți aici recenzia primului volum:

  1. „Forțe ale naturii” – Daniela Faur

Încă o carte fantasy care m-a surprins în mod plăcut, prin originalitatea ideilor. Daniela a preluat cele patru elemente naturale și le-a transpus într-o poveste cu adevărat captivantă. Singurul meu regret a fost că s-a încheiat primul volum și mai am de așteptat până la următorul. Dacă încă nu ați citit recenzia, vă invit să o faceți:

Voi ce serii ați citit și le așteptați continuarea?

2 thoughts on “Top 5 serii cărora le aștept continuarea

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: